Straight Talk Hotspot-plannen - Meer weten

Straight Talk Hotspot-plannen - Meer weten

Straight Talk Wireless werd gelanceerd in 2009 met het idee om een ​​no-contract telefoonplan-service te zijn. Wat interessant is, is dat Straight Talk niet overal verkrijgbaar is waar je het wilt kopen - als onderdeel van een wederzijdse overeenkomst is Walmart de enige leverancier van de goederen en diensten van Straight Talk. Straight Talk biedt een breed scala aan hotspot-apparaten en bijbehorende plannen - die allemaal in dit artikel zullen worden verkend. Meestal voordat u verder gaat en een plan van een internetprovider koopt, zorg ervoor dat u van top tot teen op de hoogte bent van het merk en de achtergrond ervan. Dus nu u op zoek bent naar de Straight Talk hotspot-plannen, wilt u waarschijnlijk ook meer weten over hun houdstermaatschappij.

TracFone Wireless: 

TracFone Wireless, Inc. (TFWI) is een no-contract draadloze provider gevestigd in de Verenigde Staten. TFWI is een dochteronderneming van Verizon Communications die producten of diensten verkoopt onder een breed scala aan grote merken. Het werkt als een mobiele virtuele netwerkoperator (MVNO), met een overeenkomst getekend met AT&T Mobility, T-Mobile US, Verizon en US Cellular in de Verenigde Staten - alle grote telecommunicatiemerken die al geruime tijd in de Verenigde Staten actief zijn. De deal bedroeg $ 6,9 miljard en omvatte iets meer dan 20 miljoen abonnees. De FCC - Federal Communications Commission keurde de overname van het bedrijf van Claro goed in 2021 en de volgende dag werd deze voltooid. Topp Telecom Inc., een prepaid mobiele telefoonaanbieder, werd opgericht in Miami, Florida, in 1996 - dit is wat TracFone Wireless, Inc. aanvankelijk bekend stond als, in de beginfase. David Topp en F.J. Pollak hebben het bedrijf gecreƫerd en Pollak bleef CEO van Tracfone tot zijn dood in 2016.

Straight Talk Hotspot-apparaten:

Straight talk biedt vier verschillende soorten hotspotapparaten aan, namelijk:

  • Franklin Mobile Hotspot - Gereviseerd
  • Franklin Mobile Hotspot
  • Mobile Hotspot (ZTE Z291DL) 4G LTE
  • Moxee Mobile Hotspot

Franklin Mobile Hotspot - gereviseerd:

De Straight Talk Franklin 4G LTE Mobile Hotspot geeft u toegang tot het 4G LTE-netwerk voor bliksemsnelle uploads en downloads. Het apparaat staat toe dat acht verschillende Wi-Fi-enabled apparaten tegelijkertijd worden verbonden! Het werkt op elk gadget - laptops, tablets, e-readers, gaming-apparaten en meer! U krijgt toegang tot tien keer snellere snelheden dan de gemiddelde 4G - en dat zonder zelfs maar terug te vallen op 3G of andere langzamere technologieƫn! Het apparaat heeft een OLED-display van 1,3 "met een batterijduur tot 8 uur. Het biedt 64 MB geheugen en weegt ook comfortabel om vast te houden. Dezelfde functies gelden voor de niet-gereviseerde versie van het apparaat. Begint bij USD 69.

Mobile Hotspot (ZTE Z291DL) 4G LTE:

Met deze variant van Straight Talk's hotspot-apparaten bieden ze toegang tot 10 verschillende Wi-Fi-enabled apparaten! Het apparaat wordt geleverd met LED-pictogramindicatoren en Wi-Fi-energiebesparingsopties! Het mooie van dit apparaat is dat het zo klein en functioneel is dat het in uw zakken kan worden gedragen! Het zorgt ook voor een niet-contractuele internetverbinding, wat betekent dat u op elk moment kunt afhaken, zonder vragen. Het wordt geleverd met een batterijlader, batterij, activatiekaart en een servicesgids. Moxee Mobile Hotspot:

Vanaf USD 49 is de Konnectone Moxee Mobile Hotspot een no-contractuele mobiele hotspot die kan worden gebruikt waar nodig - voor gamen, werken, ontspannen met films, overal! Dit apparaat laadt op in minder dan 3 uur en u kunt dit ook met korting krijgen als u een telefoon van Straight Talk koopt! Het apparaat kan 18 uur in stand-by blijven en biedt perfecte 4G LTE-connectiviteit. Het apparaat heeft een batterijlevensduur van 7 uur en biedt ook zeven uur gesprekstijd.

Straight Talk Mobile Hotspot Dataplannen:

Straight Talk biedt vijf verschillende dataplannen aan, die alle klanten op de best mogelijke manier bedienen. De eerste hiervan is een plan van USD 15 per maand, dat 30 dagen service en een netwerk van 2 GB biedt. Dit plan is alleen bruikbaar met mobiele hotspot-apparaten en tablets.

Het tweede plan is een draadloze internetverbinding van USD 25 met dezelfde 30 dagen service. Het verschil tussen dit plan en het vorige is dat dit plan dubbel zoveel data biedt - 4 GB!

Het derde plan is ook een volwaardig plan dat 8 GB aan mobiele gegevens biedt. Dit plan werkt overal in de Verenigde Staten en werkt ook gedurende 60 dagen! Dit plan begint bij USD 40. Dit is het best verkochte plan dat erg populair is onder alle Straight Talk-klanten.

Het vierde plan is een draadloze internetdata-aansluiting die USD 50 kost, voor 60 dagen service! Het plan heeft 10 GB aan gegevens en is compatibel met mobiele hotspot-apparaten en tablets.

Het laatste plan is een draadloze internetverbinding die USD 75 kost en klanten 20 GB aan mobiele gegevens biedt. Dit plan is ook alleen compatibel met mobiele hotspot-apparaten en tablets.

Wat doet u als u uw data in het plan veel sneller doorloopt dan u had bedoeld? Welnu, Straight Talk heeft daar ook iets voor! U kunt ervoor kiezen om uw service zonder gedoe actief te houden en automatisch te vernieuwen met de optie voor automatisch bijvullen! Het enige wat u hoeft te doen is registreren met uw debet- of creditcard en uw plan wordt elke maand automatisch vernieuwd op uw servicestatusdatum.

Conclusie:

Met Straight Talk als grote speler op de telecommunicatiemarkt met een enorme klantenkring en allemaal loyaal, is het alleen natuurlijk voor ons om ons af te vragen hoe ze deze soort loyaliteit beheren. Dat heeft veel te maken met hun kosteneffectieve en waardevolle plannen samen met de apparaten die hun plannen volledig aanvullen. Als u een andere verbinding heeft, is het hoog tijd dat u overschakelt naar Straight Talk om zoveel mogelijk te besparen voor maximaal gebruik!

Een reactie posten

0 Reacties