Stanley Steemer versus Chem-Dry

Stanley Steemer versus Chem-Dry

Een van de belangrijkste aspecten om klanten tevreden te stellen bij het schoonmaken van huizen is een gekwalificeerd schoonmaakbedrijf. Er zijn veel bedrijven in de thuisreinigingsbranche en de meeste hebben bewezen betrouwbaar te zijn in het bevredigen van hun klanten. Enkele betrouwbare bedrijven zijn onder meer Stanley Steemer en Chem-Dry. Deze twee bedrijven zijn nauw verbonden als het gaat om de diensten die ze verlenen. Lees verder om erachter te komen welk van de twee bedrijven tot nu toe de beste service heeft. Laten we ontdekken wie beter is tussen Stanley Steemer en Chem-Dry.

Over Stanley Steemer en Chem-Dry

Stanley Steemer is een tapijtreinigingsservice in de VS. Het bedrijf werd opgericht in 1947 door Jack A. Bates. Andere diensten die Stanley Steemer aanbiedt zijn onder meer stoffering, hout, luchtkanalen en tegelreiniging. Om snel en betrouwbaar service te bieden aan klanten, vormde Stanley verschillende franchises met veel bedrijven in de staat. Stanley-service is beschikbaar in 49 staten in de VS. Chem-Dry is eigendom van Harris Research Inc. en is een van de toonaangevende bedrijven in de schoonmaakbranche. Het bedrijf richt zich op tapijt- en stofferingreiniging in meer dan 42 landen. Voor effectieve bedrijfsvoering heeft Chem-Dry samengewerkt met lokale bedrijven om franchises te creƫren op veel locaties. Momenteel heeft het bedrijf ongeveer 3.500 franchise-eenheden. Chem-Dry heeft een dominante positie weten te verwerven in de Amerikaanse schoonmaakbranche. Een opmerkelijke concurrent van Chem-Dry is Stanley Steemer.

Verschillen tussen Stanley Steemer en Chem-Dry

Voordat we beslissen welk merk betere schoonmaakdiensten biedt tussen Stanley en Chem, laten we eens kijken naar de verschillen in hun dienstverlening:

Product systeemontwerp

Het systeem ontworpen in de apparaten is een van de kenmerken die hen doen opvallen. Bij Stanley Steemer is een staaf aan het apparaat bevestigd. De staaf is het benodigde gereedschap voor de operator om de reinigingsdienst te starten. Chem-Dry daarentegen is ontworpen om koolzuurhoudend materiaal op het oppervlak te extraheren. Vergeleken met Stanley heeft Chem’s droge systeem een hogere waardering als het gaat om consumentengebruiksgemak van het product.

Product druktoepassing

Een goed reinigingsapparaat moet effectief functioneren zonder te veel druk uit te oefenen. Om een schoonmaakapparaat in staat te stellen vuil op een kleed te verwijderen, moet het apparaat zijn uitgerust met een roterende functie. Een roterende functie ruimt ongewenst vuil, nattigheid en andere dingen die schade kunnen veroorzaken weg van het kleed. Alleen Chem-Dry heeft een ingebouwde roterende borstel. Het toevoegen van een roterende borstel aan het apparaat helpt de druk te verhogen en het gereinigde oppervlak sneller droog te krijgen. Om druk op Stanley Steemer toe te passen, moet je je hand gebruiken om de druk toe te passen bij gebruik van het apparaat.

Bedrijfsvoering

Als het gaat om de effectiviteit van operaties, vooral met betrekking tot franchisewerving, heeft Chem-Dry een betere merkpromotiestrategie. Het schoonmaakbedrijf heeft duizenden franchises die onder het merk opereren. De populariteit van het Chem-Dry-bedrijf op veel locaties binnen en buiten de VS maakt het een one-stop-shop voor schoonmaakdiensten; omdat de naam van het merk overal is, kan deze door klanten worden herinnerd.

Gebruiksg ebruik

Wat betreft gebruiksgemak hebben de twee apparaten verschillende instructies over hoe ze kunnen worden gebruikt en verschillende dingen die eraan kunnen worden toegevoegd om ze beter te laten werken. Chem-Dry wordt geleverd met een tank die helpt bij het reguleren van de hoeveelheid water die op het oppervlak moet worden aangebracht om te worden gereinigd. Als de tank niet was ontworpen om de waterstroom te regelen, zou het tapijt of kleed te vochtig worden, wat zou resulteren in langere uren om te drogen. In tegenstelling tot Chem-Dry is Stanley Steemer niet ontworpen met een tank en kan deze dus niet met een tank worden gebruikt. Om water te reguleren tijdens het gebruik van de steemer om een oppervlak te reinigen, moet je een handmatig proces toepassen.

Droogtijd

Chem-Dry droogt een oppervlak sneller dan Stanley Steemer. Hoewel Stanley Steemer een functie heeft om het vocht op een oppervlak te helpen extraheren, is het proces tijdrovend. Het apparaat heeft niet genoeg druk om het droogproces sneller te maken. Chem-Dry daarentegen heeft een snellere en effectievere droogtijd. Het apparaat heeft een koolzuurextractiesysteem waarmee het sneller kan drogen door warme lucht te blazen. U moet echter overmatig gebruik van uw Chem-Dry vermijden wanneer er niet voldoende vermogen is om beschadiging van het apparaat te voorkomen.

Geur- en urineverwijdering

Stanley Steemer is ontworpen om bijna al het werk te doen dat Chem-Dry kan doen, behalve het verwijderen van geur of huisdierurine. Met Chem-Dry in staat om urine sneller te verwijderen, wordt het gemakkelijk voor huisdiereigenaren om te kiezen voor Chem. Als uw hond bijvoorbeeld op uw kleed plast, kunt u Chem-Dry gebruiken om de urine te extraheren. Andere onaangename geuren kunnen ook worden gedetecteerd en verwijderd door Chem's.

Kosten van onderhoud

Als u naar het onderhoud van deze twee reinigingsapparaten kijkt, zult u ontdekken dat de ene meer budgetvriendelijk is dan de andere. De extra functionaliteit van Chem-Dry maakt het gemakkelijk te onderhouden omdat de kwaliteit na jaren nog steeds standhoudt. In tegenstelling tot Chem heeft Stanley een hoge onderhoudskosten; afgezien van de aanschafkosten, moet u enkele kosten betalen bij het proces om de dienst te onderhouden. Chem-Dry vereist echter geen enkele vorm van extra kosten na de oorspronkelijke aankooptransactie. Met de kostprijs van het onderhoud van Chem-Dry aan de goede kant, is het gemakkelijker om mensen ervan te overtuigen om te kiezen voor Chem-Dry voor hun schoonmaakdiensten.

Prijs

Als het gaat om de prijs van het gebruik van de twee diensten, worden prijzen bepaald door verschillende factoren; type dienst, uur van dienst, locatie, grootte van het kleed, type tapijtoppervlak en nog veel meer. Al deze factoren zullen uiteindelijk helpen om te beslissen welke van de diensten een meer betaalbare prijs biedt. Geen zorgen, voordat de prijs kan worden verhoogd, word je op de hoogte gesteld via een e-mail

Retourbeleid

Net als de meeste winkels hebben de twee producten een retourbeleid in geval van een behoefte om een retourzending, terugbetaling of vervanging te maken. Voor Stanley Steemer hoef je het apparaat alleen te retourneren als je niet tevreden was met de service binnen de tien dagen dat je het team ontving. Je moet het probleem uitleggen voordat er een terugbetaling of vervanging voor je kan worden verwerkt. Het retourbeleid voor Chem-Dry steltklanten in staat om binnen 30 dagen na aankoop een retourzending te maken als ze niet tevreden zijn met de resultaten. Het bedrijf zal dan het apparaat terugnemen en u een volledige terugbetaling geven of u een vervangend apparaat sturen.

Conclusie

Beide bedrijven bieden goede schoonmaakdiensten aan, maar Chem-Dry heeft een voorsprong als het gaat om gebruiksgemak, bedrijfsvoering en droogtijd van oppervlakken. Stanley Steemer is echter beter in het verwijderen van bijna alle soorten vuil op oppervlakken, behalve urine en onaangename geuren. Als het gaat om kosten van onderhoud, is Chem-Dry winnend omdat er geen extra kosten zijn vereist na aanschaf. Bij het kiezen tussen deze twee diensten moet u rekening houden met de specifieke reinigingsbehoeften van uw huis en uw budget. Het is ook van vitaal belang om uw beslissing te baseren op de factoren die voor u het meest belangrijk zijn.

Een reactie posten

0 Reacties