Levert USPS aan de deur? (Hoe, pakketten achterlaten, appartementdeur, prioriteit en meer)

 

Levert USPS aan de deur? (Hoe, pakketten achterlaten, appartementdeur, prioriteit en meer)

Levert USPS aan de deur? (Hoe, pakketten achterlaten, appartementdeur, prioriteit en meer)

De United States Postal Service heeft een lange traditie van het afleveren van onze post door sneeuwstormen, moessonregens en hittegolven.

Ondanks budgetveranderingen en leiderschapswisselingen krijgt de USPS betrouwbaar onze brieven, pakketten en rekeningen naar onze brievenbussen.

Maar je vraagt ​​je misschien af of USPS bij jouw deur bezorgt. Hier is wat ik heb ontdekt!

Levert USPS aan de deur?

Helaas levert USPS niet aan jouw deur, omdat postbodes jouw post en eventuele pakketten die in jouw brievenbus passen zullen plaatsen. Als items niet passen, kunnen ze echter naar of in de buurt van jouw voordeur worden gebracht. Bovendien biedt USPS een "verzoek om een uitzondering op de huidige / voorgestelde leveringsmodus vanwege fysieke ontberingen" voor toepasselijke burgers. Laten we bespreken hoe je USPS kunt laten bezorgen aan jouw deur, of ze nu de post bij jouw appartementdeur brengen en de vereisten voor moeilijke levering. Blijf lezen voor de details!

Hoe krijg je USPS om bij jouw deur te bezorgen?

Voor sommige Amerikanen betekent leven met mobiliteitsproblemen dat zelfs het ophalen van de post onmogelijk kan zijn.

Om USPS ertoe te brengen om mail en pakketten als reguliere gebeurtenis bij jouw deur af te leveren, moet je een paar hindernissen nemen.

Ten eerste moet je worden goedgekeurd voor een verzoek om uitzondering op de huidige / voorgestelde leveringsmodus vanwege fysieke ontberingen. 

"Fysieke beproeving" wordt door USPS gedefinieerd als "een ziekte of handicap die voor een individu een fysieke uitdaging zou vormen om post op te halen".

Voorbeelden hiervan kunnen een brievenbus zijn die aan de andere kant van de weg van het huis ligt, aan de overkant van een drukke straat, voor iemand in een rolstoel.

Het kan ook iemand zijn met chronische pijn die in een appartement woont met een gecentraliseerd postcentrum op de begane grond.

Om je verzoek goedgekeurd te krijgen, moet je niet alleen het formulier invullen en inleveren, maar je moet ook een brief van je arts hebben.

De USPS-website vermeldt ook: "Je moet een brief schrijven waarin je dit verzoek doet." Dus je moet ook een persoonlijke verklaring opnemen die getuigt van de noodzaak van bezorging aan de deur. Zodra deze documenten samen zijn, stuur je deze naar het postkantoor dat jouw post bezorgt.

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van het postkantoor dat jouw post bezorgt (in elke stad zijn er waarschijnlijk talloze postkantoren), kun je bellen en vragen.

Je kunt ook proberen een e-mail te sturen, maar het duurt langer voordat je een reactie krijgt.

Zodra de documenten zijn verzonden, wacht je gewoon tot je terug hoort. Elk individueel postkantoor neemt de beslissing voor de huishoudens op zijn route.

Helaas is het mogelijk dat zelfs als je ziek of gehandicapt bent, als je met iemand anders samenwoont, USPS jouw verzoek kan weigeren.

Dit zou gebaseerd zijn op het feit dat je een gezinslid hebt dat in staat is om de post zonder problemen op te halen. Als je echter van mening bent dat USPS in jouw geval een uitzondering moet maken en je hen bewijs kunt geven waarom, heb je het recht om contact met hen op te nemen en jouw argument te maken.

Wat zijn de vereisten voor moeilijke levering van USPS?

Om moeilijke levering van USPS aan te vragen, moet je volgens hun website een aangetoonde ziekte of handicap hebben. USPS biedt niet veel concrete definitie als het gaat om de termen "ziekte" of "handicap".

Die vaagheid aan hun kant kan in jouw voordeel werken - het betekent dat een hele reeks aandoeningen gedekt zou moeten zijn, mits ze legitiem zijn.

En je bewijst hun legitimiteit met een brief van jouw behandelend arts, waarin jouw mobiliteitsproblemen worden bevestigd.

De USPS-website schrijft ook voor dat je zelf een brief moet opnemen waarin je jouw ziekte of handicap beschrijft en uitlegt welke moeilijkheden dit veroorzaakt bij het ophalen van de post.

Levert USPS aan jouw appartementdeur?

USPS levert over het algemeen geen dagelijkse post af aan individuele appartementdeuren.

Maar wonen in een appartement kan zeker ophaalproblemen veroorzaken voor iemand met een ziekte of handicap. Dit is een uitstekende basis voor iemand om zich aan te melden voor de moeilijke levering van USPS.

Ik moet er echter aan toevoegen dat ik in mijn ervaringen met wonen in een appartement soms merkte dat de postbode pakketten naar mijn deur bracht.

Maar even vaak lieten ze de pakketten achter of onder de mailboxencluster van het gebouw op de begane grond. Het lijkt aan de discretie van de postbode te worden overgelaten, en ze zijn niet verplicht om het naar jouw deur te brengen.

Het maakt je gewoon extra dankbaar als ze dat wel doen! 

Laat USPS pakketten achter bij de deur?

Als er ruimte is voor jouw pakket in jouw brievenbus, zal de postbode het binnenin achterlaten met jouw andere post.

Als er echter geen ruimte is en jouw brievenbus bijvoorbeeld aan de straatkant of aan de overkant van de straat staat, is er een goede kans dat de postbode het naar jouw voordeur (of veranda of stoep, etc.) zal brengen.

Dit is niet alleen handig voor jou, maar ook preventief. Hoe waarschijnlijker het is dat je jouw pakket ophaalt, hoe minder problemen het postkantoor later moet oplossen.

In appartementencomplexen of wijken met gecentraliseerde mailboxruimtes bepalen postbodes waar de veiligste plaats is om het achter te laten.

Bovendien, als de brievenbussen zich binnen bevinden, in een portiek, zullen ze waarschijnlijk oordelen dat dit veilig genoeg is voor een voorbijganger om het daar achter te laten. Stel dat het gaat om een reeks brievenbussen buiten in de buurt van een straat, zoals in een trailerpark; de postbode kan zijn beste oordeel gebruiken. Dat kan betekenen dat pakketten naar individuele deuren worden gebracht.

Eén uitzondering bij het achterlaten van het pakket bij jouw deur geldt echter als er een handtekening vereist is bij levering. Items die een handtekening vereisen, kunnen niet in de brievenbus of bij de deur worden achtergelaten.

Die items worden door de drager teruggebracht naar het postkantoor; ze laten in plaats daarvan een bericht achter dat ze hebben geprobeerd om een ​​handtekening te verzamelen, maar er was niemand thuis.

Levert USPS aan de deur voor ouderen?

USPS levert alleen aan de deur voor ouderen als deze bewoners zich hebben aangemeld en zijn goedgekeurd voor moeilijke levering.

Veel oudere bewoners zijn prima in staat om hun post elke dag op te halen. Om deze reden schakelt USPS niet automatisch over op deurbezorging bij een bepaalde gevorderde leeftijd. Kun je USPS vertellen waar je een pakket moet achterlaten?

USPS biedt nu een bezorginstructieservice, waarbij de ontvanger online kan gaan en regelen waar en hoe kwalificerende mailstukken worden afgeleverd.

Als jouw item in aanmerking komt, kun je instructies opnemen waarin wordt gevraagd om het pakket bij jouw deur achter te laten of om het af te geven bij een specifieke plaats op jouw eigendom.

Je kunt ook kiezen voor een andere bezorgoptie, zoals ophalen bij een postkantoor of een andere locatie die je selecteert.

Deze service is beschikbaar voor Priority Mail Express, Priority Mail, First-Class Package Service en USPS Retail Ground.

Houd er rekening mee dat deze service niet beschikbaar is voor alle USPS-zendingen en dat de bezorginstructies pas van kracht worden als de drager het item nog niet heeft afgeleverd.

Wat zijn prioriteitspost en prioriteitsexpress?

Priority Mail is een snelle verzendoptie die meestal 1 tot 3 dagen duurt. Met Priority Mail krijg je gratis USPS Tracking en $ 50 verzekering.

Je kunt ook extra services toevoegen, zoals meer verzekering of handtekeningbevestiging, tegen extra kosten. Priority Mail Express is de snelste verzendoptie van USPS en garandeert levering binnen 1-2 dagen.

Het wordt geleverd met gratis USPS Tracking en $ 100 verzekering. Bovendien biedt Priority Mail Express Overnight-verzending voor zendingen die de volgende dag moeten worden afgeleverd.

Zowel Priority Mail als Priority Mail Express kunnen in aanmerking komen voor bezorginstructieservice.

Een reactie posten

0 Reacties