Het Walmart Donatieprogramma (Alles Wat Je Moet Weten)

Het Walmart Donatieprogramma (Alles Wat Je Moet Weten)

Het Walmart Donatieprogramma (Alles Wat Je Moet Weten) Als een bedrijf zo winstgevend is als 's werelds grootste retailer, Walmart, zou je verwachten dat ze ook genereus zijn met hun donaties.

Gelukkig maken Walmart-winkels het verschil in hun gemeenschappen met het donatieprogramma van het bedrijf, dat in partnerschap werkt met een leider in filantropisch geven.

Maar wat is het Walmart-donatieprogramma en werkt het? Ik heb de informatie die u en uw organisatie nodig hebben! 

Wat Is Het Walmart Donatieprogramma?

Het Walmart donatieprogramma werkt samen met de belangrijke filantropische organisatie Good360. Via Good360 geeft Walmart zijn individuele winkels het platform om producten te distribueren onder liefdadigheidsorganisaties en deze onder de behoeftigen te verdelen. Om Good360-donaties te ontvangen, moeten organisaties een partnerwinkel kiezen en een eenvoudig aanvraagproces voltooien.

Voor meer informatie over hoe het Walmart donatieprogramma werkt, wat u kunt verwachten van een typische donatie en zelfs of u financiële donaties voor uw organisatie kunt ontvangen, zie alle details hieronder! 

Hoe Werkt Het Walmart Donatieprogramma?

Walmart verleent financiering voor charitatieve goederendonaties via hun partner Good360, een wereldwijde leider in filantropische activiteit.

Good360 werkt ook samen met retailers zoals The Home Depot, Williams-Sonoma en Bed Bath and Beyond voor hun donatieprogramma's.

Geïnteresseerde non-profitorganisaties moeten een eenvoudig aanvraagproces doorlopen, te beginnen met het kiezen van de juiste winkel die bij hun reisvaardigheden past.

Als een zijdelingse opmerking moeten aanvragers een administratiekosten betalen om de transactie te voltooien, en als ze worden goedgekeurd, worden aanvragers per e-mail op de hoogte gebracht en wordt een autorisatieformulier verzonden.

Zodra de organisatie is geaccepteerd, moet deze pick-up regelen in hun gekozen Walmart voor een wekelijkse donatie van goederen (geen voedsel).

De frequentie van pick-ups kan veranderen, en de hoeveelheid gedoneerde goederen is variabel op basis van de grootte en voorraad van de Walmart-locatie. 

Tot slot zijn deze winkelspecifieke partnerschappen één jaar geldig.

Hoe Neemt U Contact Op Met Walmart Voor Donaties?

Om Walmart op de hoogte te stellen dat u geïnteresseerd bent in deelname aan hun donatieprogramma, moet u zich aanmelden door een donerende winkel te vinden. U kunt dat doen door toegang te krijgen tot de Good360-donormap of donatielijst hier, waarvoor u een account moet aanmaken en moet inloggen om deze te zien.

Bovendien biedt de Good360-pagina nuttige informatie en inzicht in het kiezen van een donerende winkel; ze wijzen erop dat je kieskeurig wilt zijn over de afstand.

Waarom? Omdat, zoals ze het zeggen, 50 mijl niet zo veel lijkt slechts één keer, maar als je die reis elke week - of twee keer per week - moet maken, kan het belastend worden.

Vervolgens wilt u ervoor zorgen dat u alle juiste documentatie heeft, omdat u binnen drie dagen woord van Good360 moet ontvangen.

(Documentatie omvat uw locatie, records van organisatiefinanciën, enz.)

Zodra u bevestiging van goedkeuring ontvangt, moet u reageren met de informatie die ze vragen. U hebt drie dagen de tijd, en als u te laat bent, wordt uw aanvraag afgewezen. Zodra dit is voltooid, wacht u tot vijf dagen voor de definitieve goedkeuring wordt verwerkt. Zodra dat is gebeurd, kunt u beginnen met het plannen van liefdadige pick-ups voor uw organisatie. 

Wat Kunt U Verwachten Te Ontvangen In Een Walmart Donatie?

Er is echt geen manier om van tevoren tebeoordelen hoe een Walmart-donatie eruit zal zien.

Het hangt af van een aantal factoren, maar het belangrijkste is de specifieke winkel waarmee u samenwerkt. Gangbare inbegrepen producten zoals kleding, meubels, sportuitrusting of DIY gereedschap kunnen hun weg vinden naar uw dozen. Dit zijn vaak overvoorraad, geretourneerde of uitverkoopartikelen.

Alles kan verpakt worden in één grote doos of verschillende kleinere dozen. Het is een veilige gok om een SUV of truck met een kap te brengen.

Hoe Krijgt U Uw Walmart Donatie?

Walmart verpakt en maakt hun donatiegoederen klaar voor transport; het is aan de ontvangende organisatie om ze op te halen.

In de meeste gevallen begint u misschien op een wekelijks schema voor ophalen, maar de winkel kan u twee keer per week of zelfs eens per twee weken overschakelen.

Bovendien wordt aanbevolen om flexibel te zijn en voorbereid te zijn op eventuele wijzigingen in uw ophaaldagen die zich kunnen voordoen.

En het allerbelangrijkste, wees op tijd! Wat de tijd ook is die u krijgt of kunt regelen, wees beleefd en respecteer dat akkoord. 

Welke Beperkingen Zijn Er Voor Het Walmart Donatieprogramma?

Er zijn enkele beperkingen met betrekking tot het Walmart donatieprogramma. Allereerst zijn de producten die u ontvangt niet voor wederverkoop. In feite moet u de producten die u ontvangt voorzien van een zwarte label.

Het zwart markeren is heel eenvoudig - u neemt gewoon een zwarte stift en trekt een verticale lijn op de barcode.

Dit zorgt ervoor dat de barcode niet kan worden gelezen (en verkleint het risico dat oplichters profiteren van de liefdadigheid van Walmart).

Als een productlabel gemakkelijk loskomt, is dat een andere optie voordat het item wordt verspreid.

De items moeten ook worden gedoneerd aan behoeftigen, zieken of jongeren en mogen niet worden toegeëigend door organisatiepersoneel of door hen worden gebruikt of aan personeel worden geschonken.

Ze mogen ook niet worden gedeeld met een andere non-profitorganisatie.

Kunt U Walmart Vragen Om Een Geldelijke Donatie?

Walmart doet geen geldelijke donaties in plaats van producten via zijn Good360-programma. In plaats daarvan heeft het bedrijf een apart programma dat subsidies toekent.

Walmart's subsidies vallen onder vier categorieën: Creating Opportunity, Advancing Sustainability, Strengthening Community en Center for Racial Equality. Er is hier een handige gids en meer informatie.

Om meer te weten te komen over de diensten en programma's van Walmart, kunt u ook onze gerelateerde artikelen bekijken over het Walmart-collegeprogramma, het Walmart-belastingvrije programma en het Walmart-DSV-programma.

Conclusie

De samenwerking van Walmart met de organisatie Good360 stelt hen in staat om miljoenen dollars aan goederen te doneren aan non-profitorganisaties in de gemeenschap die ze in handen kunnen krijgen van mensen in nood.

Via een eenvoudig, rechttoe rechtaan aanvraagproces kunnen non-profitorganisaties samenwerken met lokale winkels en beginnen met wekelijkse pick-ups van gedoneerde goederen.

Dit is slechts een van de manieren waarop Walmart zijn enorme economische impact gebruikt voor het algemeen belang.

Een reactie posten

0 Reacties